Är du redo att ta din karriär till nästa nivå? Då har du kommit till rätt ställe! Karriärkonsulten lanserar nu en ny tjänst, rusta och matcha, som är designad för att hjälpa dig hitta rätt arbetsplats. Med hjälp av rusta och matcha kan du enkelt matcha dina kompetenser och styrkor med rätt arbetsgivare. Detta kan ge din karriär en extra boost och öppna dörrar till spännande nya jobbmöjligheter.

KROM – en tjänst för dig som vill hitta rätt på arbetsmarknaden

Rusta och matcha, även känd som KROM, är en av Karriärkonsultens ledande tjänster. Tjänsten är speciellt utformad för dig som vill hitta rätt på arbetsmarknaden. Oavsett om du är ny på arbetsmarknaden eller vill byta karriär, kan KROM hjälpa dig att hitta det jobb som passar dig bäst. Genom att använda KROM kan du få hjälp med allt från att förbättra ditt CV till att lära dig tekniker för att söka och få jobb. KROM är en målinriktad tjänst som hjälper dig att hitta rätt arbete för just dig.

Få hjälp av en coach och hitta rätt jobb

När du väljer att använda KROM får du också en personlig coach som kan hjälpa dig att hitta rätt jobb. Din coach kan hjälpa dig att kartlägga dina styrkor och svagheter, samt ge dig råd om vilka jobb som är bäst för dig. Din coach kan också hjälpa dig med att förbättra ditt CV och lära dig tekniker för att söka jobb. Med hjälp av din coach och KROM kan du hitta rätt jobb på en bråkdel av tiden det normalt tar att hitta ett jobb.

Matcha dina styrkor med rätt arbetsgivare

En av de största fördelarna med KROM är att det kan hjälpa dig att matcha dina styrkor och kompetenser med rätt arbetsgivare. Karriärkonsulten gör regelbundna analyser av arbetsmarknaden och kan ge dig tips om vilka jobb som är bäst för dig. Tillsammans med din coach kan du sedan matcha dina styrkor och kompetenser med rätt arbetsgivare. På så sätt kan du hitta ett jobb som passar dig perfekt och där du kan utvecklas och trivas.

Ge din karriär en energiboost med rusta och matcha

Om du vill ge din karriär en energiboost och hitta rätt jobb på arbetsmarknaden, då är rusta och matcha i Örebro tjänsten för dig. Genom att använda KROM kan du matcha dina styrkor och kompetenser med rätt arbetsgivare och hitta det jobb som passar dig bäst. Med hjälp av din coach kan du också få råd om hur du kan för