Kanske har man starka lampor på jobbet för att få en bra belysning. Men fungerar de som kontorsbelysning i Stockholm eller skapar de reflexioner på skärmarna?

Erik satt vid datorn och svor för sig själv. Så fort det blev mörkt ute och takbelysningen tändes på kontoret reflekterades ljuset på datorskärmen och bilden gick inte att se. Han fick ändra ställning och vrida lite på datorn. Kisade han dessutom lite kunde han se hjälpligt vad som stod.

Han hade ofta ont i nacke och axlar som en följd av de märkliga ställningar han ibland hamnade i. Det hade till och med hänt några gånger att han blivit sjukskriven. Nu hade han bestämt sig för att ta tag i problemet och ordna bättre belysning. Något han trodde skulle skapa en bättre arbetsmiljö för dem alla.

Kontorsbelysning löste problemet

En anställd från den firma han valt för sin kontorsbelysning kom för att se sig om. Denne såg direkt var problemet fanns. Taklamporna hade ett starkt ljus och var av en sort som inte lämpade sig för kontor. Där behövdes belysning med andra typer av lampor och även punktbelysning vid arbetsplatserna.

De enades om vilka lampor som skulle installeras. Det skulle bli LED-lampor, vilket var att föredra. Det gick snabbt att få belysningen på plats då kontoret i Stockholm var litet. Skillnaden blev enorm. Nu var kontoret mysigt när man slapp det skarpa ljuset. Ändå såg han allt på skärmen tydligt utan att ljuset reflekterades. LED-belysning sänkte också strömförbrukningen och kroppen kunde inta en bra arbetsställning. Skaffa kontorsbelysning via detta företag: www.kontorsbelysningstockholm.se