Att städa när man flyttar är ett måste men det är inte roligt. Lej bort din flyttstädning i Stockholm till en professionell städfirma och få tid för annat.

Städning är inte en syssla som många har som sin roligaste hobby. En flyttstädning är städning på betydligt högre nivå och det går inte att förhandla bort tvånget. Det är personen som flyttar ut som ska städa och det ska godkännas av ny ägare eller hyresvärd. Det är inte valfritt.

Många blir uppstressade av detta tvång. Man har packat i veckor. Stoppat kläder, husgeråd, böcker, prydnadssaker i kartonger och kassar. Flyttat elabonnemang, gjort adressändring, planerat inköp till det nya hemmet. När flyttdagen är inne ska allt ske samtidigt. Allt ska ut och allt ska bäras in.

Flyttstädning räddar dagen

Att sent på dagen återvända till den gamla bostaden för en grundlig rengöring är inte roligt. Blir inte din städning godkänd måste du dessutom åtgärda det hela. Då tycker nog många att det är väl värt att lägga en peng på att hyra in en städfirma istället. På så vis kan man stanna i sitt nya hem och börja det nya livet där.

Går det ens att sätta ett pris på flyttstädning i Stockholm? Jo, det gör det naturligtvis, om man ska vara krass. De kvadratmeter du har bestämmer priset. Du vill förstås ha en firma som är noggrann och ärlig och behandlar sin personal anständigt. När du hittat den vet du att det var värt precis vartenda öre att slippa jobbet.