Det är inte bara företag som behöver hjälp med säkerheten. För en person som oroar sig för inbrott kan ett bra inbrottslarm beställt av säkerhetsföretag lugna.

Erika hade en lägenhet i ett stillsamt område så man kan tycka att hon inte hade något att oroa sig för. Men det var dessa anledningar som skapade oro. Inte många människor var i omlopp på kvällarna och det var enkelt för tjuvar att jobba relativt ostört. På helgerna var många i kvarteret på sina sommarställen.

Erika arbetade som bloggare och ämnet var märkesvaror. Det kunde handla om dyra väskor, smycken och annat. Saker som hon fotats med och som hon lagt ut på sin blogg. Det gjorde att många kanske trodde att hon hade allt hemma hos sig, vilket var anledningen till att hon nu kontaktat ett säkerhetsföretag.

Säkerhetsföretag förhindrar potentiellt inbrott

Men visst fanns det dyra saker där eftersom hon själv köpte en del då hon älskade mode. När hon kontaktade företaget förklarade hon vad hon önskade. Ett inbrottslarm som skulle hålla tjuvar borta genom att skrämma eller larma om de verkligen försökte ta sig in. Mysec Sweden hade ett system som gick direkt till en larmcentral.

Larmet installerades och Erika kände att hon kunde släppa oron och fokusera på det som var viktigt. Någon månad senare hade några grannar haft inbrott och försök till inbrott. Men tack vare skylten som visade att hon hade inbrottslarm lämnades hennes lägenhet orörd. Hon var tacksam att hon följt sin magkänsla och skaffat larmet.