Växla upp din transport en nivå eller två! Med lastväxlarflak för åkerier, kommuner, lantbrukare och bygg får du en flexibel lösning anpassad för dina behov.

Stora arbeten, tunga transporter och omväxlande uppgifter? Ett lastväxlarflak underlättar inom de allra flesta områden. Tack vare de flexibla flaken kan du transportera det mesta, förutsatt att det får plats på en väg. Lastväxlarflaken går att anpassa efter det du behöver transportera, som containrar, byggvaror och byggmaterial eller något helt annat.

De olika typerna av lastväxlarflak passar till olika saker. Ska du flytta en kran är ett kranflak bra, och ett maskinflak är bättre till ja, maskiner. Det förklarar sig själv, för det mesta. Ska du flytta elefanter, husdelar, krukväxter, möbler, lemmar eller lämlar så är ett lämflak bäst. Vad man har slamflak, bergflak och gräsflak till är kanske inte helt uppenbart, men fantasin kan nog hjälpa till.

Lastväxlarflak specialgjorda in i minsta detalj

Vill du ha något som ingen annan har? Något riktigt unikt, gjort bara för dig? Strunta i kläder och bilar, specialdesigna ditt lastväxlarflak istället. Flaken kan anpassas just för dig, ner till minsta lilla mutter och svets. Rosa flames, extra fästen eller en riktigt kraftig balk – inga problem.

Lastväxlarflak för åkerier ser inte alltid likadana ut som lastväxlarflak för kommuner eller lantbrukare. Olika uppgifter kräver olika lösningar och du själv vet bäst vad som krävs för att lösa just dina uppgifter. Om det så är extra säkra containerlås, kromade fästen eller text i limegrönt så är det klart att du ska ha det.