För att kunna locka in kunder till butiker i Stockholm krävs bra entréskyltar. Det man ser kopplar man ihop med en känsla och väljer då att gå in eller inte.

Den lilla secondhandbutiken i stan började ta form och Eva längtade efter att få slå upp dörrarna. Nu väntade hon bland annat på den skylt hon beställt för butiken. Det skulle bli så spännande att se den på plats och hon hoppades att den skulle falla kunderna i Stockholm i smaken.

När hon fått lokalen var det en av de första saker hon gjorde. Företaget hon hittade låg i stan och var mycket professionella. De hade ställt relevanta frågor för att vara säker på att skylten skulle passa i sin miljö och att den skulle vara tilldragande så att kunderna tittade upp och inte blev besvikna.

Gör snyggaste entréskyltarna i stan

Så var det äntligen dags. Eva tog sig till secondhandbutiken för att se när skylten kom och skulle sättas upp. Fjärilar i magen skapade en härlig förväntan. Uppsättningen av skylten skulle inte bara ge hennes butik ett namn utan även vara startskottet för att hon skulle ta emot de första kunderna.

Det fanns galet mycket entréskyltar i Stockholm, hade hon tänkt på vägen till butiken. Senare när skylten satt på plats var hon sprickfärdig av stolthet. Den var precis som hon tänkt sig. Dagen efter visade den sin effekt redan tjugo minuter efter att hon öppnat. För det var då som dörrklockan plingade och den första kunden steg in.