Behöver ni magasinera hela eller delar av ert bohag? Tänk då på att packa rätt. Här kommer några tips för er som är intresserade av magasinering i Täby.

Magasinering är perfekt för den som har ont om plats och behöver förvara prylar, möbler och andra saker under en tid. Vissa hyr förråd endast under en kort tid medan andra hyr i flera år. Ska man magasinera bohag, kläder, konst, papper och möbler är det viktigt att man väljer ett uppvärmt förråd.

Är det trädgårdsmöblerna eller kanske surfingbrädan man vill magasinera räcker det vanligtvis med ett kallförråd. Månadshyran för ett ouppvärmt förråd är lägre än för ett som är uppvärmt. Men det finns knep att ta till för att slippa betala mer än nödvändigt. Framförallt gäller det att packa smart och kompakt, men inte för tungt.

Så mycket kostar magasinering

Hyran för magasinering i Täby baseras på ytan och storleken på förrådet. Därför gäller det att packa smart och även nyttja förrådet på höjden. Bäst är att i den mån det går använda sig av flyttkartonger då dessa går att stapla tre stycken på varandra. Men kom ihåg att inte packa tyngre än vad kartongerna klarar.

För att enkelt kunna hitta bland sakerna måste man märka kartongerna med innehåll. De saker som man tror sig inte behöva använda på länge placerar man längst bak i förrådet. Men det kan ändå vara smart att lämna en liten gång i mitten så att man enkelt kan komma åt kartonger som står längre bak om man skulle behöva hämta något.