Vid val av arbete ser man även på de förmåner som finns. De som har företagsmassage i Stockholm har definitivt en stor fördel när det gäller att locka personal.

Kristin hade gått klart utbildningen till undersköterska och hade för en vecka sedan skickat flera ansökningar. Hon hade sökt både privat och kommunalt. Bara en vecka senare hade hon fått svar från flera ställen, både via samtal och post. Det var dags att förbereda sig för de inbokade anställningsintervjuerna.

Den första intervjun skulle vara en eftermiddag klockan två vilket gav henne möjlighet att boka in en massage på förmiddagen. Hon behövde vara på sitt allra bästa humör. När behandlingen var klar kände hon sig redo att möta världen. Nåja, åtminstone en arbetsgivare. Att träffa dem var tillräckligt nervöst, tyckte hon.

Företagsmassage – en strålande idé

Intervjun gick bra och de följande dagarnas övriga intervjuer hade gått i samma spår. Det kändes fantastiskt. Nu fick hon vänta på svar och höll tummarna att de skulle ha gillat henne tillräckligt för att ge henne ett jobb. De skulle visa sig att alla ville ha henne som anställd så nu var det upp till henne.

Alla var bra men på ett privat boende hade de förmåner som kaffe och frukt, semester- och julpresenter och bäst av allt, de hade massage på företaget. Nu behövde hon inte längre lägga ut pengar på något hon verkligen ville ha och behövde. En massör kom till boendet två gånger i månaden så att alla skulle få en tid.