Det kan röra sig om allt från bröllopsfoton till tidskrifter. Anledningarna att du behöver tryckeri kan vara många. Kolla lite tips på vad du kan tänka på innan du beställer dina trycksaker.

Det är snart dags att slå upp dörrarna till er nya butik. Ni går igenom allt en sista gång för att kontrollera att allt är klart innan öppning. När ni ser över entrén till butiken är ni glada att ni beställde flyers som kunderna kan ta med sig, samt skyltar och dekaler till butiken. Nu ser allt proffsigt ut och det framstår som att ni har hållit på med detta länge. Med snygga trycksaker från ett professionellt tryckeri som Åtta.45 Tryckeri kan premiären, bjudningen eller broschyrerna tas till en helt annan nivå. Det behöver inte kosta skjortan heller. Etablera först på vilket sätt ni vill synas offentligt.

Våga synas med rätt tryckeri som partner.

Det tryckeri som bäst förstår vilka trycksaker du behöver till din verksamhet kan bli en del av din profilering och en långsiktig samarbetspartner. Om du har företag och du redan har en logga som syns på era skyltar och profiler så är det lätt att beställa skräddarsydda visitkort, montrar/kuber och till och med glasunderlägg till firman. Det är bara din fantasi som sätter gränsen för antalet användningsområden. Med ett bra tryckeri i ryggen får du självförtroendet att synas och du vågar sticka ut i mängden. Berätta för tryckeriet vad din vision är och skapa ett partnerskap som förhoppningsvis kan resultera i långvarigt samarbete.