Det är inte lätt att vara arbetslös och vara begränsad med vad man kan göra. Ändra på det med tjänsten rusta och matcha i Stockholm, för dig som vill ha jobb.

Hela kompisgänget ska iväg på en heldag på Gröna Lund, själv får man snällt tacka nej. Pengarna finns inte. Även om man kanske kan skrapa ihop pengar till inträdet, så är det mat och lite andra nöjen som också kostar. Det går inte ihop, så mycket pengar kan man inte ta, för då klarar man sig inte resten av månaden.

Med en klump i magen får man ännu en gång tacka nej och vänta på att de ska göra något som inte kostar lika mycket. Tänk om man bara hade ett jobb och inte behövde vända på varenda krona. Tänk om man kunde vara med och göra sådana här saker med sina vänner.

Ändra på livet med rusta och matcha i Stockholm

Självförtroendet kan verkligen få sig en smäll när man gång på gång blir nekad. Det blir en ond cirkel. Men den är till för att brytas och det kan du göra om du använder dig av tjänsten rusta och matcha i Stockholm. Då får du hjälp med hur du ska söka jobb och vad som passar dig.

Med rusta och matcha kan du få hjälp med en hel del olika saker. Vägen till ett arbete är svår, men med det stödet blir den enklare. Du får nya verktyg för hur du ska söka och lyckas få jobb.